Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Aan de slag met stress coaching in Helmond

Ben jij iemand die te maken heeft met veel stress in zijn of haar leven? Er zijn altijd mensen die hier beter mee om kunnen gaan dan anderen. Als jij het niet makkelijk vindt om deze stress goed te behandelen, dan is het een goed idee om hier eens contact over op te nemen met een stress coach in Helmond. Bij Konsilo vind je stress coaching in Helmond op maat. Wij hebben veel ervaring met stress en de mentale problemen die hier het gevolg van kunnen zijn. Samen met jou zorgen we ervoor dat je stresslevel omlaag wordt gebracht en dat jij je weer snel beter gaat voelen.

De stress coaches voor Helmond

Als jij veel stress ervaart in je leven, dan kan dat grote negatieve effecten hebben. Zo is het mogelijk dat je hierdoor minder goed functioneert in het dagelijks bestaan, waardoor je depressieve klachten zou kunnen krijgen. Een overdaad aan stress heeft daarbij ook vaak een burnout tot gevolg. Onze stress coaching in Helmond kan ervoor zorgen dat je beter met de stress om leert gaan. Ook gaan we samen met jou bekijken wat de oorzaak is van je stress en hoe we ervoor kunnen zorgen dat je simpelweg minder met stress te maken krijgt.

Contact opnemen met een stress coach in Helmond

Stress is een groot probleem in de hedendaagse maatschappij. Iedereen heeft er wel mee te maken, maar niet iedereen kan er even goed mee omgaan. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat jij de stress niet de overhand laat krijgen in je leven. We helpen je graag om je stresslevel terug te brengen naar een acceptabel niveau. Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak te maken. Als stress coaches in Helmond gaan we graag met jouw problemen aan de slag.

Neem contact met ons op

Versturen