Meer grip én plezier

Geen plezier meer in uw werk, of onvoldoende uitdaging? Wilt u heel graag iets anders doen, maar heeft u geen idee hoe u dat aan moet pakken? Problemen met sollicitatiebrieven en/of gesprekken? Geen idee wat u na uw studie wilt doen? Konsilo helpt u verder.

Konsilo online

Wij werken met een online-dossier en we kunnen op uw aanvraag communiceren middels videogesprekken. Door deze werkwijze te hanteren kunnen we e-coaching uiterst effectief inzetten. We maken waar nodig gebruik van gerichte tests en methodieken. Hierdoor krijgt u de juiste tools in handen en staat u zelf aan het roer van uw eigen loopbaan en ontwikkeling.

Bedrijven

Hoe gaat u om met lange afwezigheid van een werknemer? Hoe deal je met stress op de werkvloer of ongemotiveerde collega’s? Ook hier zoeken we graag samen met u naar de juiste oplossingen.

Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Instrumenten

Om u zo goed mogelijk te helpen, maken wij gebruik van passende instrumenten. We overleggen met u welke we tijdens het doorlopen van uw traject inzetten. Hierbij hebben we de keuze uit:

  • TMA
  • Loopbaanscan
  • Talentlens
  • Werkenergieanalyse
  • Trjct
  • Capaciteitentests
  • Persoonlijkheidstests
  • Interessetests

Kennismakingsgesprek

Interesse? Een kennismakingsgesprek bij Konsilo kost u niets en is geheel vrijblijvend. Gaat u na deze kennismaking graag met ons verder, dan geven we u vooraf een duidelijke prijsopgave.