Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

De stress coach voor Eindhoven

Stress is een probleem waar veel mensen mee te kampen hebben. Deze stress kan ook op allerlei verschillende manieren ontstaan. Misschien heeft u stress vanwege uw werk, maar het kan ook met een relatie of andere redenen te maken hebben. Wat de oorzaak van uw stress ook is, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u hier goed mee om leert gaan. Bij sommige mensen komt de omgang met stress op natuurlijke wijze, maar er zijn ook heel veel mensen die hier veel meer moeite mee hebben. Het is dan belangrijk om hier hulp voor in te schakelen, zodat de stress niet de overhand krijgt in uw leven.

Een stress coach in Eindhoven inschakelen

Bij Konsilo vindt u stress coaches in Eindhoven die als geen ander weten hoe er met stress omgegaan moet worden. Het maakt daarbij niet uit met wat voor soort stress u precies kampt. Wij zorgen er graag voor dat deze stress teruggaat naar een acceptabel niveau, of dat u er in ieder geval zo goed mogelijk mee om leert gaan. Bij Konsilo hebben we veel ervaring met het bestrijden van stress. Wilt u hier meer over weten? Elders op onze website hebben we hier een schat aan informatie over staan, maar u kunt er ook voor kiezen om gewoon even contact met ons op te nemen hierover.

De strijd met stress aangaan

Voor stress coaching in Eindhoven neemt u vandaag nog contact op met Konsilo. Bij ons vindt u mensen die als geen ander weten hoe er met stress omgegaan moet worden. U kunt hierbij met onze stress coaches in Eindhoven kiezen voor een tweetal verschillende vormen van therapie. U kunt kiezen voor persoonlijke therapie, waarbij u regelmatig bij ons langskomt, maar we hebben ook online therapie voor u klaarstaan. Deze vorm van therapie kunt u met onze stress coach voor Eindhoven dan helemaal online afhandelen.

Neem contact met ons op

Versturen