Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Professionele loopbaancoaching in Helmond

Zit u momenteel zonder werk maar wilt u graag weer aan een nieuwe baan kunnen beginnen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Konsilo. Wij verzorgen namelijk loopbaancoaching in Helmond. We gaan niet zozeer voor u op zoek naar een baan, maar helpen u om het werk te vinden waar u zich echt prettig bij voelt. Het is heel belangrijk om plezier te ervaren in uw werk, omdat het werken dan een stuk beter gaat dan wanneer u met tegenzin elke dag naar het werk gaat. Als loopbaancoach in Helmond helpen wij u om het plezier weer terug te vinden.

Contact opnemen met loopbaancoaches in Helmond

Voelt u zich niet prettig in uw werk, maar weet u ook even niet wat u dan wel voor baan zou willen nemen? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Als loopbaancoach in Helmond weten we als geen ander hoe wij u kunnen helpen om het werk te vinden dat het beste bij u past. We raden u dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen en uw wensen met ons door te spreken. We gaan graag met u om tafel zitten om samen te bekijken wat de baan is die het beste bij u past. Wij verzorgen alles op het gebied van loopbaancoaching in Helmond wat u maar nodig heeft.

De loopbaancoaches voor Helmond en omstreken

Een loopbaancoach helpt u om het plezier terug te vinden in uw professionele carriere. Dat is belangrijk als u bij uw huidige baan een beetje vast bent komen te zitten, of als het u niet meer lukt om een nieuwe baan te vinden. Wij gaan bij Konsilo graag aan de slag met loopbaancoaching voor Helmond, zowel voor bedrijven als particulieren. Neemt u gewoon even contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We maken dan een afspraak met u, om zo snel mogelijk met uw loopbaan aan de slag te gaan.

Neem contact met ons op

Versturen