Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Professionele loopbaanbegeleiding in Helmond van Konsilo

Bent u op zoek naar een verandering in uw loopbaan? Heeft u het idee dat u vastzit in een baan waar u geen passie meer voor op kunt brengen? Of heeft u al enige tijd geen werk en bent u nu op zoek naar een nieuwe manier om toch weer aan de slag te kunnen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Konsilo. Wij verzorgen namelijk loopbaanbegeleiding in Helmond, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat wij samen met u een perfecte oplossing gaan vinden. Wilt u hier meer over weten? Dan vindt u op onze website uitgebreide informatie over dit onderwerp. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft.

De loopbaanbegeleider voor Helmond

Als u in contact wil komen met loopbaanbegeleiders in Helmond, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Konsilo. We gaan graag met u om tafel zitten om samen met u te bekijken wat voor mogelijkheden we u allemaal kunnen bieden. Het is belangrijk om werk te vinden dat echt goed bij u past. Misschien heeft u al vele jaren dezelfde baan, maar is dit eigenlijk toch niet de baan die het beste bij u past. In dat geval is het goed om eens te praten met een van onze loopbaanbegeleiders in Helmond, die u kunnen helpen een andere manier te vinden.

In contact komen met een loopbaanbegeleider in Helmond?

Het is belangrijk om u goed te voelen in uw loopbaan. Het is meer dan alleen maar een manier om geld te verdienen, met een goede loopbaan voelt u zich ook prettig en zit u goed in uw vel. Konsilo biedt loopbaanbegeleiding in Helmond op maat. Wij weten als geen ander wat we moeten doen om u aan een nieuwe baan te helpen die helemaal bij u past. Ons doel is om mensen en organisaties te ondersteunen bij het krijgen van grip, maar vooral ook plezier, op zowel het professionele als het persoonlijke vlak!

Neem contact met ons op

Versturen