Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Het beste loopbaanadvies van Helmond

Als u gelukkig wil zijn in uw carriere, dan is het belangrijk dat u een baan heeft die goed bij u past. Geen baan die u maar doet omdat er niks anders is, of omdat het werk is waarvan u het idee heeft dat u hier wel mee uit de voeten kunt. Dit, terwijl u zelf weet dat uw echte passie geheel ergens anders ligt. Bij Konsilo bent u aan het juiste adres voor loopbaanadvies in Helmond. We gaan samen met u bekijken waar uw echte passie ligt en hoe u er voor kunt zorgen dat u weer gelukkig wordt in uw werk.

De loopbaanadviseur voor Helmond

Bij Konsilo heeft u te maken met mensen die er een passie voor hebben om u weer aan het werk te krijgen. Om ervoor te zorgen dat u met plezier naar uw werk gaat en dat u de waardering krijgt die u verdient. Neem dan ook contact op met ons loopbaanadviesbureau in Helmond als u ervoor wilt zorgen dat u zo snel mogelijk weer voldoening uit uw werk haalt. We gaan dan met u om tafel zitten om samen met u te bekijken waar u zich het prettigst bij voelt. We hebben al een groot aantal mensen van loopbaanadvies in Helmond voorzien en helpen u ook graag hierbij.

Neem contact op met onze loopbaanadviseur in Helmond

Misschien heeft u het idee dat u geen loopbaanadvies nodig heeft? Toch kan het nooit kwaad om eens een keer met iemand te praten die alles weet over loopbanen en hoe u deze ook voor uzelf het beste in kunt richten. Vandaar ook dat wij u aanraden om eens contact met ons op te nemen. We vinden het belangrijk dat u plezier uit uw werk haalt, maar ook op het persoonlijke vlak.

Neem contact met ons op

Versturen