Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Op zoek naar stress coaching in Deurne?

Stress is een probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Er zijn genoeg mensen die stress ervaren, maar daar prima mee om weten te gaan. Het kan echter ook heel goed dat jij iemand bent die met stress meer problemen heeft. Als je merkt dat de stress in je leven langzaam maar zeker echt de overhand begint te krijgen, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je hier zo snel mogelijk iets aan doet. Laat je de stress namelijk maar begaan, dan is de kans aanwezig dat je hierdoor te maken krijgt met een burn-out of depressieve klachten. Dat is toch iets wat u altijd zult willen voorkomen.

De stress coach voor Deurne

Als u op zoek naar stress coaches in Deurne, dan raden wij u aan om gewoon even contact op te nemen met Konsilo. Bij ons bureau vindt u namelijk mensen die graag met u aan de slag gaan. Wij weten hoe stress het beste bestreden kan worden, waarbij u de keuze heeft uit meerdere verschillende vormen van begeleiding. U kunt bij ons namelijk kiezen voor persoonlijke begeleiding, maar ook voor online begeleiding. U heeft hierbij zelf de keuze uit welke vorm van begeleiding u het prettigst vindt.

Contact opnemen met onze stress coaches in Deurne

Onze stress coach in Deurne gaat graag met u aan de slag. We hebben hierbij meerdere verschillende soorten therapie waar u uit kunt kiezen. We hebben het dan bijvoorbeeld over zogeheten positieve psychologie, maar ook hypnose, oplossingsgerichte therapie, RET, logosynthese en meer. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even de informatie op onze website door, of neem gewoon even contact met ons op. We beginnen dan met een intake gesprek, aan de hand waarvan wij een plan maken om u van uw overmatige stress af te helpen, of u er in ieder geval bij te helpen beter met deze stress om te gaan.

Neem contact met ons op

Versturen