Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Aan de slag met mental coaching in Helmond

Zit je niet zo goed in je vel en zou je hier graag iets aan willen doen? Dan raden wij je van harte aan om contact op te nemen met Konsilo. Bij ons vind je namelijk mental coaching op maat. Wij gaan samen met jou de strijd met je problemen aan. Het maakt hierbij niet uit met wat voor problemen je te kampen hebt. Onze mental coaching in Helmond is perfect geschikt voor mensen die bijvoorbeeld een probleem hebben met stress, een burnout, negatief zelfbeeld, faalangst, trauma’s, een depressie of welk ander mentaal probleem dan ook. Samen met onze mental coach in Helmond ga je aan de slag om een einde te maken aan deze problemen en je weer prettiger te voelen.

Mental coaches in Helmond

Het is belangrijk om goed in de gaten te hebben wanneer je eventuele problemen die je hebt niet meer goed aan kunt. Neem in een dergelijk geval contact op met Konsilo. Wij hebben namelijk de mensen in dienst die ervoor kunnen zorgen dat jij je snel weer beter gaat voelen. Het is niet goed om te lang met geestelijke problemen rond te blijven lopen. Ze kunnen hierdoor namelijk alleen maar erger worden, aangezien het moeilijk is om zelf deze problemen het hoofd te bieden. Bij Konsilo weten we wel hoe we met onze mental coaching in Helmond je moeten helpen je weer beter te voelen.

Een mental coach in Helmond inschakelen

Met onze mental coaches in Helmond weet je zeker dat je op een goede, persoonlijke manier geholpen wordt. Deze psychosociale therapie is bij uitstek geschikt om jou jezelf weer beter te laten voelen. Je kunt hiervoor kiezen voor face to face contact met persoonlijke begeleiding, maar ook voor online begeleiding. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen je dan alles over wat wij als mental coaches in Helmond allemaal voor je kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Versturen