Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Aan de slag met mental coaching in Deurne

Merk jij dat je niet helemaal optimaal in je vel zit? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Konsilo. Op onze website vind je een schat aan informatie over onze mental coaching in Deurne, waarbij je er altijd op kunt rekenen dat je te maken hebt met mensen die jou zo goed mogelijk gaan helpen. Als mental coach in Deurne hebben we veel ervaring met het helpen van mensen die last hebben van problemen op psychosociaal vlak. We gaan met je om de tafel zitten om te bekijken hoe wij je het beste kunnen helpen.

De beste mental coaches van Deurne

Heb jij problemen met een overdaad aan stress, heb je een negatief zelfbeeld of een gebrek aan zelfvertrouwen? Dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Als je namelijk de problemen maar de problemen laat, dan is de kans aanwezig dat deze alleen maar groter gaan worden. Onze mental coaches in Deurne zorgen ervoor dat de problemen snel worden aangepakt. We zorgen er daarbij altijd voor dat onze cliënten op een persoonlijke manier worden geholpen. Je kunt daarbij kiezen uit face to face hulp of online hulpverlening.

Heb jij mental coaching in Deurne nodig?

Als jij van plan bent om contact te zoeken met een mental coach in Deurne, dan raden wij je aan om hiervoor eens contact op te nemen met Konsilo. Wij hebben namelijk de mensen voor je klaarstaan die graag met je aan de slag gaan. Mental coaching in Deurne is iets wat serieus moet worden aangepakt. Je kunt er bij ons dan ook op rekenen dat wij je problemen serieus nemen en dat je snel en goed wordt geholpen.

Neem contact met ons op

Versturen