Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Op zoek naar loopbaancoaching in Deurne?

Heb jij het gevoel dat je een beetje vast zit in je loopbaan? Dan raden we je aan om eens contact op te nemen met Konsilo. Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres voor loopbaancoaching in Deurne. We gaan graag eens met jou om tafel zitten om samen te bekijken hoe we je zo snel mogelijk een zetje in de goede richting kunnen geven. We gaan niet zo zeer voor jou op zoek naar een nieuwe baan, maar willen juist samen met jou gaan kijken welke baan en welk beroep er het beste bij je past. Misschien ben je al jaren aan het werk in een beroep dat voor jou niet het juiste is?

De loopbaancoach voor Deurne

Het is belangrijk om een baan te hebben waar je niet alleen goed in bent, maar waar je jezelf ook goed bij voelt. Het is goed mogelijk dat een baan waar je talent voor hebt toch niet zo goed bij jou past. Misschien heb je juist wel een baan nodig die een ander talent van je aanspreekt, maar waar jij je simpelweg beter bij voelt. Onze loopbaancoaches in Deurne zijn er ervaren in om mensen te helpen het juiste beroep te vinden. Wij helpen jou met bijvoorbeeld een loopbaanscan, een talentlens, een werkenergieanalyse en meer.

Aan de slag met loopbaancoaches in Deurne?

Als loopbaancoach in Deurne weten we precies hoe we ervoor moeten zorgen dat jij je straks lekker voelt in een baan die helemaal bij je past. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat jij je gelukkig voelt in je werk, aangezien je jezelf dan ook gelukkiger voelt in je leven. Daar komt bij dat je werk dat bij je past ook veel beter uit kan voeren dan een baan waar je jezelf niet zo prettig bij voelt. Neem dan ook voor loopbaancoaching in Deurne vandaag nog contact met ons op. We maken dat een afspraak voor een eerste gesprek met jou.

Neem contact met ons op

Versturen