Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Op zoek naar loopbaanbegeleiding in Deurne?

Heb jij het gevoel dat je vastzit in je loopbaan? Heb je wel een baan maar haal je hier helemaal geen voldoening meer uit? Of heb je geen baan en lukt het je maar niet om weer ergens aan de slag te gaan? Dan raden wij je aan om eens contact op te nemen met Konsilo. Bij ons vind je namelijk loopbaanbegeleiding in Deurne op maat. Wij hebben de kennis en ervaring om ook jou te helpen in je loopbaan. Het is daarbij belangrijk om er achter te komen wat het nou is dat je echt wilt op professioneel gebied. Misschien zit je wel in een vakgebied dat helemaal niet bij je past?

De loopbaanbegeleider voor Deurne

Als loopbaanbegeleiders in Deurne gaan we graag met jou aan de slag. Het is daarbij heel belangrijk om te beginnen met het in kaart brengen van jouw wensen op het gebied van werk. Wil je hier meer over weten? Dan raden wij je aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We maken dan een afspraak met je, waarbij we gaan bekijken wat je goed kan, maar vooral ook wat je echt wil. Het is zomaar mogelijk dat jouw echte talent op een heel ander gebied ligt dan dat waarin je werkzaam bent.

Meer weten over loopbaanbegeleiding in Deurne?

Als jij in contact wil komen met een loopbaanbegeleider in Deurne, dan raden we je aan om hiervoor eens contact op te nemen met ons. Elders op onze website vind je onze contactinformatie. We maken graag een afspraak met je, waarbij je in de regel al binnen twee weken bij ons langs kunt komen om aan de coaching te beginnen. Het is belangrijk om je prettig te voelen in je werk, omdat je dan met meer energie en motivatie aan de slag gaat.

Neem contact met ons op

Versturen