Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Op zoek naar loopbaanadvies in Deurne?

Heb jij het gevoel dat je niet lekker in je vel zit in je huidige baan? Of heb je geen baan maar lukt het jou maar niet om werk te vinden waar je gelukkig van wordt? Dan raden we je van harte aan om eens contact op te nemen met Konsilo. Wij geven loopbaanadvies in Deurne, waarbij je er altijd op kunt rekenen dat je geholpen wordt door mensen die er een passie voor hebben om jou te helpen. Als loopvaanadviseur in Deurne hebben we namelijk veel ervaring op het gebied van het geven van advies. Ons loopbaanadviesbureau in Deurne staat altijd voor je klaar, om ook jou in de richting van de juiste baan te helpen!

Heb jij loopbaanadvies in Deurne nodig?

Als je op zoek bent naar loopbaanadvies in Deurne, dan raden we je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Konsilo. Wij hebben namelijk de mensen klaarstaan die samen met jou willen gaan kijken of jij wel lekker in je professionele vel zit. Het kan best zijn dat je een baan hebt waar je al jaren in werkt en waar je goed in bent, maar die toch niet helemaal bij je past. Misschien is het wel beter voor je om een geheel andere baan te nemen, waar je jezelf veel prettiger bij voelt. Het punt is alleen: welke baan is dat dan? Wij gaan hier samen met jou naar op zoek en wenden al onze middelen aan om je zo goed mogelijk te helpen.

Contact opnemen met een loopbaanadviseur in Deurne

Bij Konsilo word je geholpen door mensen wiens roeping het is om jou op de juiste weg te helpen. Als jij een baan hebt waar je gelukkig van wordt, dan zal je snel genoeg merken dat je ook in de rest van je leven minder moeite hebt. Werk is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van ons leven, waarbij je er altijd rekening mee moet houden dat je misschien in een ander beroep beter tot je recht komt dan in het beroep waar je nu in actief bent. Ons loopbaanadviesbureau in Deurne staat altijd voor je klaar!

Neem contact met ons op

Versturen