Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Op zoek naar counseling in Helmond?

Zit je niet zo goed in je vel? Dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Bij Konsilo ben je aan het juiste adres voor counseling in Helmond. Wij hebben de mensen klaarstaan die graag met jou aan de slag gaan, om er zo voor te zorgen dat jij je snel weer prettiger gaat voelen. Het is nu eenmaal heel belangrijk om alle zaken in uw leven goed op een rijtje te hebben, zodat je optimaal van alle mooie dingen in het leven kunt genieten. Neem hiervoor vooral ook contact op met ons, zodat we samen met jou eens om de tafel kunnen gaan zitten om door te nemen.

De counselor voor Helmond

Je kunt contact opnemen met Konsilo als je te maken heeft met een van de volgende problemen: stress, burnout, negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, depressie, rouw en verlies, problemen op het werk of relatieproblemen. We proberen altijd om zo snel mogelijk met je aan de slag te gaan, om toch maar vooral zo snel mogelijk een einde te maken aan je problemen. Wacht dan ook niet met contact opnemen met ons, zodat wij je kunnen helpen je beter te laten voelen. In de regel kun je al binnen twee weken bij ons langskomen om met ons aan de slag te gaan.

Aan de slag met counselors in Helmond

Voor counselors in Helmond die graag met jou om de tafel gaan zitten om je problemen met je door te nemen raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vind je onze contactinformatie, waarmee je ons kunt bereiken om een afspraak te maken. We vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden die je allemaal bij ons hebt op het gebied van counseling in Helmond.

Neem contact met ons op

Versturen