Online begeleiding

E-counseling is een beproefde methode die in korte tijd tot meer inzicht en grip kan leiden. E-counseling wordt ingezet voor mensen die problemen ervaren of uit balans zijn op het gebied van werk/ en of privé. Voor mensen die op zoek zijn naar hulp, therapie, coaching en begeleiding.

Loopbaancoach

Bedrijven en organisaties schakelen ons in voor loopbaanvraagstukken, loopbaanonderzoek, outplacement, coaching, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en re-integratie (tweede spoor). Particulieren vinden bij Konsilo een betaalbaar én kwalitatief zeer goed aanbod met betrekking tot loopbaanbegeleiding, studiekeuzebegeleiding, testafnames, coaching en e-coaching, sollicitatietraining en sollicitatiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding

Kiezen voor begeleiding van Konsilo, betekent dat er samen met u een traject op maat wordt samengesteld. Kernwaarden voor de begeleiding zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

Heb jij counseling in Deurne nodig?

Er zijn heel wat redenen op te noemen waarom je counseling nodig kunt hebben. Misschien ervaar je veel stress in je leven, waardoor het moeilijk is voor jou om echt van de dagelijkse dingen te genieten. Het is ook mogelijk dat je een burnout hebt, dat je een negatief zelfbeeld hebt of dat je kampt met een gebrek aan zelfvertrouwen. Dit zijn allemaal zaken waar je niet te lang mee rond moet blijven lopen. Het is namelijk belangrijk om ervoor te zorgen dat je altijd zo goed mogelijk in je vel zit. Als je dit namelijk niet doet, dan zal je merken dat de problemen langzaam maar zeker alleen maar erger worden. Voor counseling in Deurne neem je dan ook contact op met de experts van Konsilo.

De counselor voor Deurne

Als jij contact op wil nemen met counselors in Deurne, dan raden we je aan om hiervoor Konsilo te raadplegen. Wij hebben namelijk veel ervaring met alle problemen van psychosociale aard. Je kunt hierbij kiezen voor persoonlijke begeleiding, waarbij je bij ons langskomt voor gesprekken, of voor online hulp. In dat geval hoef je niet bij ons langs te komen en zal de counseling plaats vinden via de mail. Als jij jezelf bij ons aanmeldt, dan is het in de regel zo dat je binnen twee weken al bij ons langs kunt komen voor een intake gesprek. Hier gaan we dan bekijken welke problemen jou plagen en hoe we hier een einde aan kunnen maken.

Contact opnemen met onze counselors in Deurne

Bij Konsilo heb je te maken met mensen die veel ervaring hebben op het gebied van counseling in Deurne. Dat niet alleen, we hebben ook nog eens een echte passie om jou te helpen van al je problemen af te komen. Op onze website vind je meer informatie over de diensten die je bij ons kunt afnemen.

Neem contact met ons op

Versturen